top of page

Vezessük végig, hogy mire is számíthatsz, ha leülsz játszani a Lélek játékával:


• Megérkezel, vár egy "színes-szagos" mező, sok-sok kártyával, és egy kuckó-enteriőr, hogy kellően el tudj szakadni a mindennapoktól erre az időre

• A játékmester megkérdezi Tőled, hogy mi az az életterület / téma, amire szívesen ránéznél (ha hirtelen nem jut eszedbe semmi, segít kibontani, pontosítani), átbeszéljük, hogy milyen pozitív célt szeretnél elérni. Ez a játék egyik legfontosabb része, hiszen a kitűzött cél tükrében fogjuk a játéktól kapni a tanításokat / tükröket: mindent, ami támogatja a cél elérését; mindent, ami hátráltatja azt.

• Miután meghatároztuk a fókuszt, kihúzod a személyes kártyacsomagodat, mellyel a játék rávilágít a célod elérését leginkább gátló tényezőre, kicsit árnyalja, hogy mi is a jelenlegi helyzet, amivel dolgozni fogunk, és mi az, ami támogatni tud téged a folyamatban.

• Személyes csomagod része maga a lélek térkép is – vagyis az út, mely tanít és terel, amin keresztül érhető el a változás.

• A kihúzott kártyákat értelmezve átbeszéljük, hogy mit is jelenthet ez a témádat tekintve.

• Ezután elhelyezed magad a tábla közepén, az általad kiválasztott szimbólum segítségével, és megkezdjük az ösvényjárást.

• Ahova a dobókocka segítségével lépni fogsz, onnan újabb és újabb információk fognak érkezni a témádat tekintve, és a kapott kártyák segítségével egyre jobban ki fog bomlani előtted a lélektörténeted. Találkozhatsz majd további akadályozó tényezőkkel/illúziókkal/konfliktusokkal, támogató energiákkal, angyalokkal (racionálisok számára fogalomnak tekinthető, támogató minőségekkel) és benned szunnyadó, eszközként felhasználható lélekerőkkel. Rátalálhatunk előtted eddig rejtve maradt szükségletekre, ránézhetünk, milyen tartóoszlopaidat lenne érdemes erősíteni a kitűzött pozitív cél elérése érdekében.

Mindezek tükrében, folyamatosan oldunk a feltárt ok-okozatokra (különböző technikákkal dolgozunk azon, hogy felszabadulj), más nézőponttal, gyakorlati mankókkal segítelek játékmesterként, hogy a hétköznapok hajrájában is vissza tudd idézni a játékon történteket.

Gyere, és próbáld ki, milyen egy forradalmian egyedi, játékos módszerrel fejlődni, túljutni akadályokon, olyan felismerésekre szert tenni, melyek minőségi változást hoznak a mindennapjaidba.

Várlak szeretettel

ATLANTISZ EMLÉKEZETE JÁTÉKMESTERE

76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page